NL West-Brabant
Lezing | 01 januari 2021

Lezing bij Gerard Braat Thema “ROCAR-TECH”

Deze avond (10-12-2013) werd verzorgt door en bij Garage Bedrijf Gerard Braat, Gerard en zijn vrouw en dochter hadden alles tot in de puntjes verzorgt.
We werden ontvangen met een kop koffie en cake, en werden uitgenodigd om naar de feervolle kantine / cafe te gaan waar alles klaar stond om er een gezellige avond van te maken.
De lezing had als thema EOBD emissie benzinemotoren (APK en diagnose). Deze lezing werd verzorgt door de Heren Jan Roozeboom en Atte Roskam van Rocar-tech Garage Equipment b.v. Hengelo
De avond werd geopend door onze voorzitter Paul Bindels.
Paul nodigde de heer Roozenboom om e.e.a uiteen te zetten.
We kregen de ontstaan geschiedenis van Rocar-tech evenals de productlijn uitgelegd. na een korte pauze werden we aan de slag gezet om aan gereedstaande voertuigen met de EOBD apparatuur metingen te verrichten en eventuele conclusies te trekken.
Om een en ander een duidelijk beeld van deze avond te geven verwijs ik graag naar ons foto archief alwaar deze avond via foto’s een mooie indruk geeft van de gezellige ambiance bij onze gastheer Gerard Braat.

Lezing bij Gerard Braat Thema "ROCAR-TECH"

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com