NL Midden-Brabant
Lezing | 12 april 2022

Lezing over en bij Alternative Car Repair


Harold den Daas en Twan Toonen ontvangen ons in hun bedrijf en vertellen waarin ze met hun bedrijf gespecialiseerd zijn.

De onderwerpen:
* Bedrijfshistorie
* Uitdeuken zonder spuiten
* Hagelschade herstel
* Spotrepair/ lakreparatie
* Bekleding herstel
* Kunststof herstel
* Schade herstel

Voor deze lezing graag aanmelden voor 7 april via:

programma@atc-middenbrabant.nl

Namens het bestuur graag tot 12 april

met vriendelijke groet,

Ben van Broekhoven, Programmacoördinator.

 

Alternative Car Repair

Na een hartelijke en persoonlijke ontvangst door Twan Toonen en Harold den Daas werden wij na een korte inleiding door Harold rondgeleid door Twan. Wij starten de rondgang in de werkplaats. Door medewerkers werden wij aan de hand van voorbeelden op de hoogte gebracht van de technieken van het uitdeuken zonder spuiten. Bij diverse auto’s, er was over het dak gelopen en een parkeerschade, lieten zei ons zien hoe men te werk gaat. Vervolgens naar de afdeling Spot Repair met doorschuif spuitcabine.

Twan is een bevlogen verteller en nam ons mee naar de overzijde van de straat naar hun nieuwe hypermoderne werkplaats. Daar worden de meer grotere schades hersteld en gespoten.

Verder herstellen zij ook bijzondere voertuigen van scooters tot ambulances, rouwvoertuigen en klassiekers.

Twan vertelde dat zij trots waren dat de RAV ambulancedienst tot hun klantenkring behoort. Dit is alleen mogelijk geworden door goede afspraken en snelle afhandeling van schades, en dat hebben zij op een speciale manier bereikt.

Bij terugkomst in de kantine vertelde Harold dat het bedrijf ACR autoschade in 2004 door beide heren is opgericht en gevestigd aan de Berkhaag 16 in Sprang-Capelle. Hier vinden we de afdeling kleinschade/cosmetisch schade herstel, het kantoor en moderne personeelskantine. Door heel hard te werken en steeds te investeren in hun bedrijf is aan de overzijde een modern pand ingericht voor groot schade herstel en het restaureren van projecten.

Het was een uitstekend verzorgde avond waarbij vakmanschap en bevlogenheid voor het vak, evenwicht tussen vraag en aanbod scherp gesteld wordt en dat de klanttevredenheid bovenaan staan!

Harold en Twan, namens het bestuur en de leden van de ATC Midden-Brabant bedankt voor de zeer leerzame en inspirerende avond!!

 

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com