historie livestreams
NL Utrecht
Lezing | 01 januari 2021

Livestream 2 maart 19.30 u ; Kijk onder agenda!

Dinsdagavond 2 maart om 19.30 uur vertelt Arjan van Doorn over de veranderingen in de werkplaats en showroom, door de elektrische en hybride voertuigen. Deze AMT-ATC Livestream is interessant voor autotechnici, verkopers, eigenaren en managers. Kortom, voor iedereen in en rond het autobedrijf.
Arjan van Doorn werkt als homologation & legal compliance officer bij SAIC Mobility Europe. Dat bedrijf kennen we het best als het moederbedrijf van MG. Tijdens een eerdere ATC-bijeenkomst gaf Arjan al een technische workshop over de elektrische cross-over MG ZS EV. Dat artikel vind je terug in AMT 1 van vorig jaar.
Invloed op de praktijk
In theorie is een EV een vrij eenvoudige auto. Minder draaiende delen, minder olie en (dus) minder werk zou je denken. Dat is deels waar, al vragen (PH)EV’s weer om hun eigen, specifieke onderhoud.
Welke apparatuur heb je daarvoor in de werkplaats nodig en waar kun je best zonder? En hoe zit het met de veiligheid? Arjan legt het allemaal praktisch en in heldere bewoordingen uit.
Hoe verkoop je een EV?
Een onderschat onderwerp is de EV-verkoop. Waar elektrische auto’s in het begin verkocht werden aan ‘early adopters’ met heel veel kennis van zaken, inmiddels ligt dat anders. Soms krijg een lease rijder van zijn bedrijf alléén nog maar de keuze uit EV voertuigen.
Goede voorlichting aan klanten is nu belangrijker dan ooit. Hoe verkoop je zo’n EV en moet je hem eigenlijk wel aan iedereen verkopen? Arjan legt het uit.
Zet het in je agenda: dinsdagavond 2 maart, 19.30 uur.
Aanmelden kan via deze link

Livestream 2 maart 19.30 u ; Kijk onder agenda!

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com