NL Arnhem-Nijmegen
Lezing | 01 januari 2021

Livestream door Asim Saglam van Autodiagnose.eu

Diagnosefanaten opgelet! Op dinsdag 20 oktober om 19.30 uur organiseren ATC en AMT een nieuwe livestream. De spreker is Asim Saglam, bekend van zijn diagnosebedrijf Autodiagnose.eu in het Groningse Kolham. Hij vertelt alles over diagnosestellen aan de hand van zijn eigen stappenplannen en praktijkvoorbeelden. Een moderne auto is een data- en rekencentrum op wielen met een (chemische) emissiereductie-fabriek en een state-of-the-art-aandrijving. Geschikt voor langdurige inzet bij sterk variërende omgevingsomstandigheden. Oh ja, je kan er ook nog in plaatsnemen. Maar als ie het niet meer doet, wie schakel je dan in?
In deze AMT-ATC live-sessie deelt diagnosespecialist Asim Saglam zijn kennis over storingsdiagnose bij hedendaagse voertuigen. Hij vertelt vanuit welke visie zijn bedrijf Autodiagnose.eu is ontstaan en over het verschil tussen gedegen onderzoek en ‘throwing parts at the problem’. Ook behandelt hij de vraag of storingsdiagnose een aparte tak van sport binnen de automotive is.
Stappenplannen en praktijkvoorbeelden
Asim werkt aan de hand van een stappenplan, dat hij natuurlijk met je deelt. De avond is natuurlijk niet compleet zonder praktijkvoorbeelden. Natuurlijk beantwoordt Asim tijdens en na de uitzending graag jouw vragen.
Klik hier om deze livestream terug te kijken!

Livestream door Asim Saglam van Autodiagnose.eu

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com