Bedrijfslidmaatschap
Livestream | 15 februari 2022

Livestream: Vergeet de elektrische auto, de toekomst is waterstof!….???

Tijdens deze livestream  zal Steffen Elgersma ons een uitleg geven over het gebruik van waterstof in de moderne auto.

Steffen Elgersma is de drijvende kracht achter STEFtec Education uit Zwolle en hij gaf bij diverse ATC afdelingen al vaker lezingen over elektrische voertuigen en autonoom rijden.

STEFtec Education gelooft in een wereld waarin elektrische aandrijving een hoofdrol vervult. Elektrische auto’s, hybride auto’s en auto’s die rijden op waterstof krijgen een groter aandeel op de weg en dus ook in de werkplaats.

Dit proces gaat sneller dan verwacht, maar zijn de bedrijven en instellingen die hier mee te maken krijgen al ingesteld op deze razendsnelle ontwikkeling?

Steffen Elgersma volgt de ontwikkelingen op het gebied van E-Mobility op de voet.

Zijn drive is om (aankomend) autotechnici wegwijs te maken in de nieuwe technieken in de werkplaats. Niet alleen in de theorie, maar ook in de praktijk.

Tijdens de livestream zoomt Steffen in op het thema waterstof en mobiliteit en zal ons tijdens deze livestream informeren over de huidige status en de ontwikkelingen die er zijn op het gebied van waterstof en mobiliteit. Hij maakt tijdens de lezing duidelijk welke technieken gebruikt worden voor het maken, rijden en tanken van waterstof én kijkt naar de mogelijke gevolgen voor de werkplaats.

Tijdens de livestream is het stellen van vragen via de youtube chat én via de mail mogelijk, mail adres wordt tijdens de livestream regelmatig in beeld getoond.

Meedoen is eenvoudig:  gewoon even opgeven via deze opgave link

Op dinsdag 15 februari vanaf 19.15 uur  is de stream actief.
De start zal zijn rond 19.30 uur  –  Hier wil je toch bij zijn?

 

LET OP: de terugblik is alleen te bekijken als je ingelogd bent als ATC lid .

 

Historie alleen zichtbaar voor leden.

Login om de historie te bekijken.

Inloggen

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com