Bedrijfslidmaatschap
NL Deventer-Zutphen
Lezing | 13 november 2018

november 2018 – vastzittende verstuivers en gloeibougies.

Verslag van 13 november 2018 over vastzittende verstuivers en gloeibougies.
Peter Van Baal, werkzaam bij Vibropac, is specialist als het gaat om deze vastzittende onderdelen. Hij is juist specialist in het losmaken ervan!
Vibropac is specialist in het bedenken en op de markt brengen van speciaal demontage gereedschap voor injectoren en gloeibougies, deels merk specifiek en deels universeel.
De M40 is een gepatenteerd systeem om gloeibougies te verwijderen. Bij voldoende ruimte is dit hulpmiddel voor elke gloeibougie toepasbaar.
Voor diverse type motoren en gloeibougies 8/10/12mm zijn hiervoor accessoires beschikbaar en is dit hulpstuk toepasbaar.
De Vibropac VPE010P TLP is bijvoorbeeld juist een verstuivertrekker die geschikt is voor de PSA motoren DW10 TD en DW10 ATED (Bosch verstuivers). Deze verstuivers zijn ook gemonteerd in Ford, Citroen, Peugeot, Lada, Suzuki, Volvo, Fiat en Lancia motoren. Deze trekker werkt alleen in combinatie met de Vibropac M40.
Kortom, er was veel informatie hoe je een verstuiver of gloeibougie zonder ellende kunt demonteren en wat je daarvoor nodig hebt.

Henk Deunk
Secretaris D-Z

klik hier voor de fotoserie

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com