Bedrijfslidmaatschap
NL Twente
Lezing | 24 juni 2012

Ombouw Benzineauto naar VOLLEDIG ELEKTRISCH 24-06-2012

Martijn Hendriks en Steven Boks hebben deze avond heel interessant aan elkaar weten te praten.
Martijn Hendriks had zijn Volvo 240 bij zich en heeft zijn ombouwproject in het eerste deel van de avond toegelicht:
Na ruim 2 jaar werken aan Electricvolvo was het op 24 juni eindelijk zover: de allereerste test van alle systemen en het proefdraaien van de motor. En met succes!
Met de Auto-Tune functie van de MES-DEA inverter zijn alle motorparameters feilloos automatisch ingeregeld.
Daarna zijn er nog wat afrondende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het definitief plaatsen van de batterijdeksels met afdichtrubbers, het netjes wegwerken van de bekabeling achter de dashboardpanelen, het vervangen van de banden door nieuwe Michelin Energy Saver banden, het installeren van een nieuwe 12V accu, het terugplaatsen van de mud guards in de achterste wielkasten, en diverse andere afwerkingen.
Op 3 oktober was het zover, het moment waar ik 2 jaar lang naar uit heb gekeken: het maken van de allereerste echte proefrit met mijn Electricvolvo.
Het benzinetijdperk is definitief ten einde. Electricvolvo is klaar. Door mij gemaakt als eerbetoon aan de legendarische Volvo 240. De prachtige oer-Volvo die nu mee-evolueert naar het revolutionaire nieuwe tijdperk van de elektrische automobiliteit.
Het tweede deel van de avond heeft Steven Boks de ins & outs over zijn BMW Z3 ombouwproject verteld. Hij had ook zijn auto bij zich en deze konden we dus in ware lijfe bewonderen. Ook Steven had een goed verhaal en vertelde uitbundig over zijn keuzes en ondebouwde deze zeer duidelijk.

OMBOUW BENZINEAUTO ==> VOLLEDIG ELEKTRISCH

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com