historie livestreams
NL Arnhem-Nijmegen
Lezing | 26 juni 2024

Ontwikkeling waterstofvoertuigen

Waterstofvoertuigen & hun techniek, infrastructuur, veiligheid
en impact op werkplaatsen

Lezinggever Gert-Jan Rap heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de ontwikkeling en het gebruik van gasvormige brandstoffen voor voertuigen. In het bijzonder CNG, LNG en waterstof. Sinds 2006 verzorgt hij met zijn bedrijf RAP Clean Vehicle Technology – uit Toldijk – technische trainingen, technische consultancy, ongeval analyse en ondersteuning in de goedkeuring voor diverse voertuigfabrikanten, gebruikers en andere geïnteresseerden. Uiteraard steeds in het kader van gebruik van waterstof.

Laatste ontwikkelingen waterstof

Voor onze afdeling zal Gert-Jan op 26 juni a.s. een presentatie verzorgen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterstof voor voertuigen, agrarische- en bouwmachines, alsook andere toepassingen. Naast de veelbesproken brandstofceltechnologie zal ook uitgebreid stilgestaan worden bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van Waterstof verbrandingsmotoren.

Toelichting consequenties waterstof

Daarnaast zal Gert-Jan toelichten wat de consequenties zijn met betrekking tot de werkplaats waar waterstofvoertuigen onderhouden en gerepareerd worden. Tevens zal hij de regelgeving rondom training en kwalificering van de monteurs nader toelichten. Ook zal hij diverse waterstofcomponenten meenemen, zodat men naast de theorie ook in de praktijk kan zien hoe waterstof wordt toegepast.

Natuurlijk is er veel ruimte voor vragen en discussie en het delen van ervaringen, waardoor deelnemers een dieper begrip kunnen krijgen van dit snel evoluerende veld.

Graag tot ziens op 26 juni!

 

Het programma

Locatie Hotel Restaurant 'Het Wapen van Elst'

Dorpsstraat 28, 6661 EL Elst

19:30

zaal open

20:00

start lezing

22:30

geschat einde

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com