NL Arnhem-Nijmegen
Bedrijfsbezoek | 28 juni 2023

op bezoek bij TWIGA – OOIJ

Op 28 juni zijn we NM op bezoek bij TWIGA in Ooij.
(Na deze middag rondleiding staat er een broodjesmaaltijd  en een kopje soep klaar…, dus niet met een lege maag naar huis…)

Twiga is beroemd om haar speciale opbouwen om wereldontdekkers een goed onderkomen te geven!   Twiga Travelcars maakt avontuurlijk reizen haalbaar, betaalbaar, betrouwbaar en veilig. Zij zijn dé specialist als het gaat om op maat gemaakte expeditie voertuigen.

Ben je op zoek naar het perfecte expeditie voertuig voor jouw droomreis? Afgestemd op jouw wensen en behoeften, bouwt TWIGA  jouw droomvoertuig!

Advisering:
Heb je bijna het besluit genomen om een expeditie voertuig te laten bouwen, maar heb je nog geen idee op welk type basisvoertuig dit gebouwd moet gaan worden, dan kun je gebruik maken van de TWIGA service  “voertuig advisering”.  Er is dan een voorgesprek over de reisplannen, het gevraagde comfort niveau en natuurlijk het budget. Twiga komt dan met een paar voorstellen en legt deze aan de klant voor.  Uiteraard verzorgt Twiga ook de technische keuring.  Met rapportage.

We worden rondgeleid door de heer Willem Thijssen, die ons,  samen met andere TWIGA medewerkers, alles uit de doeken doet van hun speciale aanpak en werkwijze.

Aanvangstijd is 16.30 uur  en de totale rondleiding zal ca 2 uur duren. Uiteraard kunnen jullie al je vragen aan de TWIGA medewerkers kwijt.

Wil je zien hoe deze speciale opbouwen worden gerealiseerd? Dan ben je van harte welkom op 28 juni.

Na de rondleiding staat er een broodjesmaaltijd klaar met een kopje soep, zodat niemand met een lege maag naar huis hoeft te vertrekken…..
Mede daardoor is aanmelden gewenst.   Er is een maximum van 40 personen mogelijk.
Wil je een introducé meenemen? Geen probleem, maar dan ook de introducé svp even aanmelden.

 

een impressie van hun producten:

 

Adres:  TWIGA Travel Cars, Bouwkamp 5, 6576JX Ooij

 

 

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com