NL Rotterdam
Excursie | 29 maart 2023

Packard Museum

Het is bijna niet voor te stellen. Zeven jaar geleden kende Bert Roubos het automerk Packard niet eens. Nu is zijn collectie met 36 auto’s uitgebreider dan die van het National Packard Museum in het Amerikaanse Warren. Daarnaast weet hij alles te vertellen over de historie van het merk. Perfectie en oog voor detail zijn de eerste woorden die bovenkomen als je de presentatie van zijn auto’s bekijkt.
Bert heet ons – leden van ATC Rotterdam – hartelijk welkom op woensdag 29 maart in de mooie ontvangstruimte op de eerste verdieping van het tot museum omgebouwd fabriekspand.

Houd deze datum vrij, verdere info volgt.