historie livestreams
NL Utrecht
Lezing | 01 januari 2021

Philips moderne autoverlichting 31 oktober 2017

Op 31 oktober 2017 gaf de heer Coen Bosch van de fa. Lumileds Netherlands BV een lezing over Philips Automotive verlichting.
De heer Bosch is Senior Sales Manager Benelux en UK. DE fa. Lumileds is producent en distributeur van Philips Automotive verlichting.
De heer Bosch gaf eerst een kleine introductie van het bedrijf en daarna een historisch overzicht van de ontwikkeling van de autolamp van vroeger tot nu.
Hij liet zien hoe de huidige soorten lampen werken van de welbekende H4/H7, de Xenon verlichting en de hedendaagse steeds populairder wordende Led-verlichting en hoe zich dit in de toekomst gaat ontwikkelen.
Hij gaf ook aan dat het vervangen van bestaande verlichting naar Xenon of Led vaak technisch wel mogelijk is maar wettelijk niet altijd toegestaan is.
Kijk ook op www.lumileds.com .
Kortom een zeer leerzame lezing, die deze keer gehouden werd bij Innovam. Met dank aan de Innovam voor het beschikbaar stellen van de ruimte.
Zie ook de fotoreportage : https://photos.app.goo.gl/ELJNKV6aEtv5CL4v2

Philips moderne autoverlichting 31 oktober 2017

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com