historie livestreams
NL West-Brabant
Lezing | 01 januari 2021

Radius racing

“Jonge mensen opleiden tot zelfstandige vakmensen die de wereld om zich heen verrassen en verbazen met slimme oplossingen” 
Om de missie van het Radius college hier boven vorm te geven zullen we onze studenten uit moeten dagen en prikkelen. Voor de studenten van de afdeling motorvoertuigen is de elektrische superkart bedoeld als positieve eerste kennismaking met elektrisch rijden. Geen te zware auto met veel oranje kabels en bliksemflitsen op elk component, maar een snelle kart waar aan gewerkt mag worden. Geen hoog geitenwollen sokken gehalte, maar racen tegen andere scholen, net als de Engelse university races……….
Geen fragiel model in een glazen kastje, maar de kappen netjes opbergen en aan de slag! Geen “dit moet je weten als je straks….” Maar in het hier en nu tegen uitdagingen aan lopen en oplossingen vinden.
Type innovatie: uitdagingAangemaakt door:  Barry Janssen
Klein filmverslag van de voorbereidingen van Radius racing promo 21 Okt. 2012 circuitpark Zandvoort tijdens de Saker worldfinals, ga hier naar You-Tube

Radius racing

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com