NL Twente
Beurs | 17 april 2015

-*Dagexcursie 2015: TECHNO CLASSICA 17/04/2015

Op vrijdag 17 april 2015 zijn we ´s morgens om 7.00 uur met een luxe touringcar van de firma Sickman naar Essen gereden. Aan boord was koffie en de bus kon goed doorrijden. Door de drukte in Essen zelf duurde de reis wel iets langer, maar toch waren we nog mooi op tijd binnen.
Eenmaal binnen kon iedereen voor zich de beurs op zijn eigen manier bewonderen. Om 16.45 uur stond de bus alweer op ons te wachten om terug te rijden naar De Marke in Wierden. Door de verkeersdrukte duurde dit iets langer dan ´s ochtends, maar om 19.30 uur zaten we alweer aan het voorgerecht bij De Marke. Er was groentesoep en tomatensoep als voorgerecht. Daarna konden we naar het warm en koud buffet om ons bordje te vullen. Er was voldoende keus en het smaakte prima. Geheel boven verwachting kwam er zelfs nog eis als dessert.
Bij deze de complimenten aan De Marke voor het heerlijke buffet.
Er zijn door eenieder natuurlijk veel foto´s gemaakt, zo ook door mijzelf. Ik heb ze op een openbare Facebook site gezet zodat iedereen ze kan bewonderen.

Vroeger stond hier de link naar de foto´s van de TECHNO CLASSICA 2015

TECHNO CLASSICA 17/04/2015

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com