Bedrijfslidmaatschap
NL Deventer-Zutphen
Lezing | 13 oktober 2015

Traktoren met high tech apparatuur en navigatie!

September bekent weer veel activiteit op het boerenland. Veel mensen beseffen niet hoeveel techniek vandaag de dag komt kijken bij een simpel lijkend groot veld met mais… of aardappels
Bekijk deze video met het laatste nieuws van high tech tractoren. Maar wil je weten hoe het werkt? Ga dan naar onze agenda pagina en plan 13 oktober in Laren! Dan hoort u alles over deze high tech wonderen op grote wlelen.

 

geen verslag, wel de uitnodiging

Traktoren met high tech apparatuur en navigatie!

dinsdag, 13 oktober, 2015 – 19:30

De heer Willem van der Zwaan vertelt ons dan alles over de technieken die worden gebruikt door John Deere op hun verschillende traktoren en dat zijn er nogal wat….

Bijna geen enkel ander voertuig heeft een zo grote verscheidenheid aan aansluitingen , zowel hydraulisch als mechanisch en natuurlijk ook elektrisch!

Niet alleen is veel techniek nodig om de traktor zelf efficiënt te laten werken, maar er is nog veel meer techniek nodig om alle verschillende appendages, of te koppelen toestellen goed te laten werken.

Dan praten we niet alleen over het voortbewegen van het aan te hangen toestel, maar ook om het bevestigde toestel zelf ook goed te laten werken. De “ouderwetse” en vooral stevige traktor, is vervangen door een high-tech apparaat! Dat lijkt iedereen ook bijna te kunnen zien.

Het 1e waar we vaak aan denken is het mechanisch ploegen met 2 , 3 of zelfs meer scharen ploegen. Een toestel dat erg veel power vraagt.

Maar wat te denken van een zaaimachine waar het niet op power, maar dosering van de aantallen per strekkende meter aankomt.
Aandrijving dus naar het extra toestel gekoppeld aan snelheid en via een bestuursysteem dat de opbrengst nauwkeurig kan regelen. Dat is echte techniek, van hydrauliek, tot electronica

Verschillende technieken die je wilt leren kennen!

Begin daarom je ontdekkingsreis op 13 oktober en luister naar de enthousiaste uitleg van Willem van der Zwaan. (manager bij John Deere)

Lokatie

Grand Cafe Bistro-rant ’t Langenbaergh

Deventerweg 1

7245 AW Laren , GE

Nederland

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com