BE Antwerpen
Lezing | 23 juni 2022

20u00 Uitdeuken zonder lakschade

Iedereen heeft vroeg of laat wel eens te maken met carrosserie schade aan de wagen. Meestal volgt dan een al dan niet uitgebreid herstelproces van uitdeuken, in de richtbank recht trekken, te fel beschadigde delen vervangen, daarna terug in de carrosserie vastlassen of lijmen, overspuiten, …

Maar niet alle schades zijn even groot en beperken zich eerder tot kleine deukjes die cosmetisch niet zo mooi zijn. Je kent dat wel, de typische parkeerschades. Dan is het wel fijn om te weten dat er ook een techniek bestaat om zulke schades weg te werken, zonder dat een uitgebreide herstelling met overspuiten nodig is.

Om dit herstelproces zelf ook eens te ervaren, geeft Mario Vannoppen ons een initiatie tot het uitdeuken zonder spuiten. In de voormalige Ford fabriek van Genk, was deze hersteltechniek één van Mario’s specialismen. In deze workshop mag je zelf ervaren hoe je die techniek, mits wat oefening, in de vingers kan krijgen. Na een korte basis uitleg over uitdeuken zonder spuiten, gaan we zelf aan de slag met een autodeur en een stel uitdeuklepels.

Na de initiatie ben je nog geen volleerd hersteller, die elk deukje wegtovert. Dat vergt wel iets meer tijd en oefening. Maar ongetwijfeld heb je een pak nieuwe ervaringen opgedaan en nieuwe inzichten gekregen in carrosserieherstel.

We dienen het aantal deelnemers te limiteren tot een maximum van 15 personen, voornamelijk om het werkbaar te houden.

Het programma

Locatie Syntra Trichterheideweg 7 Hasselt

Uitdeuken zonder lakschade. Lezinggever: Mario Van noppen

20:00

Mario Van noppen

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com