NL Amsterdam Kennemerland
Lezing | 13 juni 2018

Uitnodiging Techn. bijeenkomst Autodiagnose

Een bekend beeld in het autobedrijf, de klant signaleert een terugkerende storing. De technicus is in de ogen van de klant de deskundige. Heeft de technicus iets over het hoofd gezien?

Heeft de foutcode niet een volledig beeld gegeven waar de oorzaak van de storing werkelijk ligt? Storingsdiagnose gaat verder, vraagt denkwerk en een interpretatie hoe de storing kan zijn veroorzaakt. In deze Technische Bijeenkomst staat de diagnose centraal.

Dhr. Asim Saglam van de firma Autodiagnose.eu neemt u deze avond stap voor stap mee door een aantal diagnoses met daarin alle belangrijke signalen die leiden naar de werkelijke storing. Deze presentatie is interactief, u denkt mee. U gaat mee door de schema’s, interpreteert met uw collega’s de meetwaarden en scopebeelden tot de oorzaak van de storing gevonden is.

         

Het wordt een boeiende avond, ook voor de zeer ervaren CAN-bus specialist. Twijfelt u, lees dan nog eens het artikel in het AMT van januari 2017.
Neem gerust een collega mee, want autodiagnose is een noodzakelijk specialisme voor elke technicus in de hedendaagse werkplaats.

Deze avond wordt gehouden in het ROC Nova College Beverwijk, Laurens Baecklaan 23-25 in Beverwijk. U bent van harte welkom!

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com