NL Noord-Holland-Noord
Bedrijfsbezoek | 29 november 2022

VDL Special Vehicles 29-11-22

UITNODIGING – INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK!

 

De VDL Citea is inmiddels een bekende verschijning in het stadsbeeld en op de luchthaven Schiphol. Echter, VDL gaat verder en ontwikkelt elektrische aandrijvingen voor middelzware- en zware trucks. In samenwerking met DAF heeft men een elektrische trekker en truck ontwikkeld voor afnemers in binnen- en buitenland.

Recentelijk heeft u in het nieuws kunnen lezen hoe een 40 tons VDL/DAF e-truck in Oostenrijk met succes het bergachtige traject van Wenen naar Graz heeft afgelegd. Deze spectaculaire ontwikkelingen vinden plaats bij de afdeling VDL Special Vehicles.

Op 29 november zijn wij welkom als gast van deze afdeling. U zult kennis maken met de technici die de ontwikkelingen realiseren. En u wordt rondgeleid in de productieafdeling en ziet met eigen ogen de bouw van deze e-trucks. Als technicus in de sector zwaar vervoer wilt u deze dag niet missen.

We verdelen ons in vier groepen en volgen afwisselend:
• Wereld van VDL
• Rondleiding productie afd. Special Vehicles

Schrijf u, uiterlijk vóór 15 november, in via ledenbeheer.atc.nhn@gmail.com

Vermeld uw naam, werkgever, functie en mobiele nummer. U ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving. Uw gegevens zullen gedeeld worden met VDL.

  • Het totale aantal deelnemers is maximaal 60 personen.
  • U reist met eigen vervoer naar Eindhoven.
  • Fotografie is niet toegestaan!
  • U neemt uw bevestiging van deelname mee.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com