NL Deventer-Zutphen
Lezing | 12 maart 2019

Verslag 12 maart 2019 – Air Suspension.

Michael Brilman, Accountmanager BeNeLux voor VB-Airsuspension B.V. uit Varsseveld heeft ons uit de doeken gedaan wat de voordelen van luchtvering voor lichte bedrijfswagens is en waarom ambulances, servicewagens, etc, het beste met VB luchtvering kunnen worden uitgevoerd.
Tijdens de presentatie heeft Michael Brilman tevens uitleg geven over de geschiedenis van VB-Airsuspension en bespreekt hij de verschillende product groepen van VB-Airsuspension. VB-Airsuspension ontwikkelt met name veersystemen en veeraanpassingen voor lichte bedrijfswagens en mag zich daar rustig dé specialist in noemen.
Toepassingsgebieden zijn zeer divers, denk aan ambulances, campers, autotransporters, servicevoertuigen, etc. Maar natuurlijk ook speciale voertuigen waarbij kwetsbare / breekbare lading wordt vervoerd.
VB-Airsuspension heeft het hoofdkantoor in Varsseveld en doet zaken met maar liefst 7 buitenlandse verkoopkantoren.
Ook is Michael ingegaan op de mogelijkheden van ombouw van bestaande voertuigen.
Juist het VB-Airsuspension systeem is vanaf de start ontwikkeld om met zo min mogelijk aanpassingen om te kunnen schakelen naar luchtvering. Dat is steeds de doelstelling van de oprichters Iginio Voorhorst en Eric Bruil geweest, die in 1993 het bedrijf samen hebben opgestart.
Michael bedankt voor de interessante lezing.
Henk Deunk
klik hier voor een foto-impressie van deze lezingavond

Verslag 12 maart 2019 - Air Suspension.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com