historie livestreams
NL West-Brabant
Bedrijfsbezoek | 09 januari 2024

Voertuig-specifieke trekhaakbekabeling

Beste ATC leden West-Brabant

We hebben het genoegen u uit te mogen nodigen voor een bedrijfsbezoek aan:

ECS Electronics

ECS Electronics BV, actief sinds 1988, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van connectiesystemen, bekabeling en software voor de Automotive.
ECS is IATF 16949 gecertificeerd en levert aan bijna alle grote automerken en after-market partijen in Europa. Als marktleider in Europa, bestaat hun core business uit kits voor voertuig-specifieke trekhaakbekabeling. Daarnaast produceert ECS tevens kits voor mistlampen, parkeerhulp-systemen, infotainment, telematics etc..
ECS Electronics BV biedt klant-specifieke mogelijkheden door onder meer een zeer flexibel productieapparaat in Nederland en Vietnam. Door de R&D activiteiten op hun hoofdkantoor in Breda te houden zijn zij in staat Automotive producten te ontwikkelen welke voldoen aan de hoogste industrie-standaarden.
Naast bekabeling ontwikkelt en produceert ECS ook elektronica en bijbehorende software voor de moderne motorvoertuigen, inclusief de laatste CAN-Bus technologie.

Waar : ECS Electronics B.V. Moerlaken 3 4825 AR Breda

 Wanneer : Dinsdag 9 januari 2024, 19.30 uur, inloop koffie en thee,

20.00 uur : Opening voorzitter ATC West Brabant

20.05 uur : Erwin Naaktgeboren , Ward Visser namens ECS, Bedrijfsbezoek

21.30 uur : Sluiting

Vriendelijke groet: Bestuur Afdeling West-Brabant

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com