Bedrijfslidmaatschap
NL Deventer-Zutphen
Lezing | 11 november 2014

Vrachtauto’s van 1950 tot en met de techniek van EURO 6 !

Dirk Rijper is 36 jaar werkzaam geweest in de VOLVO-verkoop-organisatie en heeft een indrukwekkende verzameling fotomateriaal van allerlei vrachtwagens , cabines, motoren enz. aangelegd. Hij kan enthousiast vertellen over de ontwikkeling die de vrachtauto sinds 1950 heeft doorgemaakt.
In zijn presentatie gaat het behalve over VOLVO ook over andere merken en laat hij zien hoe een, van origine eenvoudig, spartaans vervoermiddel is veranderd in een hightech transportmiddel!
Compleet met schone EURO 6 motoren, geheel op maat gesneden voor de moderne logistieke dienstverlener met een uitstekende leefomgeving voor de chauffeur. Ook krijgen ontwikkelingen op de mondiale truckmarkt, met name de Chinese, de volle aandacht.
Een avond voor alle leeftijden om te horen hoe het ooit begon en welke ontwikkelingen er allemaal zijn geweest om te komen tot de vrachtauto én de wijze van vervoer van nu, met veel sprekende voorbeelden!
Als u even terug wilt naar die “goeie ouwe tijd” en wilt zien hoe goed de tijd nu is en hoe de moderne chauffeur zijn werk doet , dan is dit dé avond voor U !
We heten u graag welkom!
11 november : start lezing 19.30 uur
toegang is GRATIS, introducés zijn welkom!
Locatie:
‘t Langenbaergh, Deventerweg 1, 7245 AW Laren (Gld)

Vrachtauto's van 1950 ....

geen verslag beschikbaar, wel de uitnodiging

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com