historie livestreams
NL Arnhem-Nijmegen
Lezing | 01 januari 2021

Wat heeft SERGOYNE Di@gnostics ons te bieden?

Foto’s van deze avond
Jeroen Vertongen van SERGOYNE Di@gnostics opende de avond met een nieuwe ontwikkeling op het gebied van hergebruik van regeleenheden welke gecodeerd zijn en op deze wijze niet of nauwelijks bruikbaar zijn in de vervangingsmarkt.
In moderne wagens zitten steeds meer regelapparaten of stuurdozen of ecu’s en het merendeel hiervan bevatten coderingen en beveiligingen die het onmogelijk maken om deze regelapparaten van wagen te wisselen. Bij een nieuw regelapparaat kan men dus vaak slechts één codering invoeren en de beveiligingen zo activeren. Daarna is er geen weg meer terug. Dit wil zeggen dat bij defecten enkel een vervanging mogelijk is door een nieuw apparaat. Hergebruik is op dat moment onmogelijk.
Hier biedt Autotronics een oplossing. Autotronics gaat ervoor zorgen dat hergebruik van deze beveiligde regelapparaten mogelijk wordt. Hierbij linkt Autotronics regelapparaat op net dezelfde wijze aan een voertuig als een nieuw exemplaar. Ze zijn dus evengoed gecodeerd en beveiligd, net zoals bij een nieuw exemplaar.
Assistentie
Verder verleent Autotronics assistentie bij het aanmelden van onze regelapparaten. Dit zal gebeuren door het aanleveren van de nodige procedures, een ondersteuning via hotline en via diverse diagnosecentra.
Gamma
Autotronics zal in de eerste plaats een gamma aanbieden voor volgende merken: Peugeot, Citroën, Volvo, Ford, Opel, Renault, Volkswagen en BMW. In de loop van dit jaar zullen de modules voor Peugeot, Citroën, Volvo, Opel en Renault al beschikbaar zijn. De andere merken volgen in 2015.
Verkoop
De onderdelen zullen worden geïntegreerd in het Approved Green concept. Dit houdt onder andere in dat de onderdelen in de webshop van Approved Green worden ingebracht. Hierdoor zijn ze niet alleen op onderdeelnummer, maar ook op kenteken en via merk/model vindbaar en te bestellen.
Daarnaast zullen op onze webportal www.approvedgreen.nl allerlei filmpjes met tips en tricks worden gepost. Deze praktische en eenvoudige filmpjes helpen u stap voor stap en geven u heldere informatie.
Houdt onze website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen!
Na de gebruikelijke pauze was het opleidingsprogramma van SERGOYNE Di@gnostics aan de beurt, via en uitgekiend opleidingsplan kan men zich via verschillende modules bekwamen in Basis Voertuig Elektriciteit, Algemeen Bereik Gebruik. Ook worden diverse modules voor Motor Management systemen benzine en diesel, Veiligheidssystemen, Communicatie Management systemen, Emissie Management systemen, Hybride Management systemen en Airco Management systemen
Ook voor de Sales en de Aftersales is door middel van het volgen van een vijftal workshops mogelijk om uw kennis op het gebied van FOCUS, COMMUNICATIE, MARKETING, SALES en INNOVATIE bij te spijkeren of uit te breiden. U ziet het bedrijf SERGOYNE Di@gnostics biedt u vele mogelijkheden.
Wilt u meer weten over de activiteiten van SERGOYNE Di@agnostics dan verwijzen wij u naar de website WWW.SERGOYNE.BE/DIAGNOSTICS.HTML.

Wat heeft SERGOYNE Di@gnostics ons te bieden?

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com