historie livestreams
NL West-Brabant
Bedrijfsbezoek | 09 juni 2023

Wurth Klantendag

Beste ATC leden,

We hebben het genoegen, onze ATC leden West-Brabant uit te mogen nodigen, voor een bedrijfsbezoek tijdens de klantendag van Wurth Shop Breda, waar diverse demonstraties plaats gaan vinden, o.a. montage van bedrijfswagen inbouw. Onder het genot van een hapje en drankje worden wij op de hoogte gebracht van de nieuwste technieken.

De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld. Het zelfbedieningsconcept biedt u de mogelijkheid, de producten die u snel nodig heeft direct en efficiënt uit voorraad te kopen. Iedere Shop beschikt over een assortiment van minimaal 5.000 producten.

Productassortiment

Het productassortiment van de Würth Shops is voornamelijk gericht op Hout-, Bouw-, Installatie- en Metaalklanten. U vindt echter ook algemene producten voor de divisie Automotive, Maintenance, Cargo en Maritiem. Ook heeft iedere Würth Shop een ruime collectie bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat u op uw gemak kunt passen.

Elke Shop beschikt over een productassortiment wat voor 90% vast ligt. De overige 10% van de schapindeling kan echter door de shop zelf ingevuld worden. Zo kan de Shop haar productassortiment afstemmen op de wensen van haar klantenkring.

Service en Advies

De Shop is naast een verkooppunt van Würth producten ook een servicepunt voor u als klant. U kunt er advies inwinnen, producten testen, producten ter keuring aanbieden, artikelen retourneren of ter reparatie aanbieden. Bovendien bieden de Shops u complete productondersteuning bij de uitvoering van projecten. Wilt u advies over welk product u het beste kunt gebruiken voor een project? De shopmedewerker zorgt ervoor dat u een passend advies krijgt.

Waar:               Wurth Shop Breda Konijnenberg 47a, 4825 BC Breda

Aanmelden:    Graag via de ATC Website, we mogen maximaal 30 leden verwelkomen.

Wanneer:         Vrijdag 9 juni 2023, 16.00 uur, eindtijd 19.00 uur

 

Vriendelijke groet: Bestuur Afdeling West-Brabant

Graag maar een keer aanmelden onder op deze pagina ?

 

 

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com