historie livestreams
NL Utrecht
Lezing | 01 januari 2021

Wúrth lezing op 22 maart 2016

De heren Roland vn Schooneveld en Fernand Stouwdam van de firma Würth Nederland BV gaven op 22 maart 2016 een lezing over het geen Würth de garagewereld te bieden heeft.
Na een korte inleiding over de fa. Würth werd ingegaan op het Würth Online Shop systeem. Hiermee wordt de garagist geholpen bij het opzetten van een magazijn, de inrichting hiervan en het bevooradingssysteem zodanig dat de garagist hier zelf niet veel aan hoeft te doen.
Ook levert Würth Bedrijfswagensinrichtingen zodat de garagist een inrichting kan verzorgen die op maat gesneden is voor de desbetreffende klant. Denk bijvoorbeeld aan een timmerman, loodgieter of schilder enz.
Würt levert ook aparatuur voor het uitlijnen van auto’s, het inleren van sleutels enz.
Uitgebreid werd ingegaan op diagnoseapparatuur, hierbij kregen we ook een demonstratie hoe dit op de auto werkt, zelfs op afstand.
Zij gaven ook aan dat Würth veel aan trainigen en ondersteuning doet, zodat de klant in moeilijke gevallen altijd steun van Würth kan krijgen.
Voor deze lezing was veel belangstelling en werd door de bezoekers zeer gewaardeerd.
U kunt de foto’s ook bekijken op de volgende link: https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/101746376705875897231/a…

Wúrth lezing op 22 maart 2016

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com