Bedrijfslidmaatschap
31 juli 2022

Fotoserie 75 jaar ATC – Druten

Op 4 juli 2021 bestond onze mooie vereniging 75 jaar.

Oorspronkelijk was er de intentie dit jubileum vorig jaar uitbundig met elkaar te vieren.  Om bekende redenen was die mogelijkheid er echter niet, zodat we het jubileumfeest dit jaar op de agenda hebben gezet. En op 25 juni was het zover!

Met ruim meer dan 500 gasten, ca. 70 eigen oldtimers en gezegend met prachtig weer, werd dit een dag om niet te vergeten!

Metropole Druten stond binnen en buiten in het teken van 75 jaar ATC.

De eigen oldtimers , van ATC leden, werden gegroepeerd op land van herkomst, opgesteld op het museumterrein. Uiteraard met aanwezige parkeerwachten.

Met gezellige muziek, op het buitenterrein, kon ook heerlijk gegeten worden. Naast gezellig met elkaar praten, of de collectie auto’s bekijken (onder begeleiding van een gids of solo) , konden de bezoekers ook genieten van de lezingen van Maarten Steinbuch en Carlo van der Weijer.  Wilde men even iets anders doen, dan was het ook mogelijk om creatief aan de slag te gaan met bloemschikken en/of het maken van wenskaarten.

De aanwezigen waren allen onder de indruk van het gebodene en zelfs de niet technische onderwerpen als bloemschikken of wenskaarten werden als zeer leuk beoordeeld!

De 75 jaar ATC commissie heeft een onvergetelijke dag georganiseerd, dank hiervoor!

We kunnen terugkijken op een super feestdag!

Dan zijn er natuurlijk de foto’s nog ….

Een beperkte collectie is hier te zien. < beperkte collectie >

Er zijn veel meer foto’s gemaakt, maar vanwege de vele verschillende personen die hierop afgebeeld zijn, is het kijken naar deze prachtige collage uitsluitend  voorbehouden aan de ATC leden.

Log dus even in als ATC lid en klik dan op deze link <  fotopagina met alle foto’s >

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.