Opgavepagina voor ATC leden in Nederland

Zoals reeds in  een nieuwsitem was aangekondigd  zouden de 5 organiserende afdelingen sowieso een voordeel geven aan hun leden, zodat het bedrag geen barrière mag zijn om  te komen.

Na overleg  ondersteunen echter  alle Nederlandse afdelingen hun  leden om deze speciale  “all-in ” dag te bezoeken tegen het zeer lage tarief van 10 euro.

Daardoor hoeven jullie als Nederlands ATC lid geen 30 euro te betalen, maar slechts 10 euro!  De rest wordt bijgepast door je eigen afdeling, die natuurlijk ook inzage krijgt in de opgaven vanuit de eigen afdeling.

Een introducé van een ATC lid kan tegen kostprijs van 30 euro mee en dient een eigen opgave te doen hieronder (en dan natuurlijk tijdig  30 euro betalen)  Jullie komen dan samen aan op het terrein.

In onderstaand opgave formulier wordt ook gevraagd om 3 voorkeuze onderwerpen aan te geven, zodat we bij de groepen indeling hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.  Niet meer dan 3 aanvinken.
Er kunnen slechts 4 onderwerpen bezocht worden, dus het kan voorkomen dat je ingedeeld wordt in een groep waar mogelijk niet alle 3 van je voorkeuren in zijn opgenomen, maar de plancommissie doet haar uiterste best om iedereen ter wille te  zijn.

TIP: open de onderwerpen  op een ander tabblad, zodat je bij het aanklikken van je 3 voorkeuren steeds even kunt kijken naar de uitleg.  ( klik hier voor een .pdf van de onderwerpen)

Graag zsm, maar uiterlijk voor  30 september *)  10 euro overmaken naar   (30 euro voor introducé)
*)
is gewijzigd van 20 naar 30 sept ivm publicatie van dit event in de AMT van 23 september

>   NL 32 RABO 0188 9169 70  tnv:  Vereniging van Automobieltechnici ATC West Brabant

ATC leden:      onder vermelding van “MEGA
Introducees: onder vermelding van: “MEGA-INTRO

 

 

 

 

 

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.