ATC Supporter

ATC Supporter (Ondersteuner genoemd  in België) van de afdeling in uw regio

> Je hebt toegang op de ATC-website

> Je bent welkom bij de ATC-evenementen van alle afdelingen

Dé manier van deelnemen aan de ATC als je alléén bent geïnteresseerd in de activiteiten van de eigen afdeling en de andere afdelingen.

Je bent welkom op alle events die de ATC afdelingen organiseren, van lezingen, bedrijfsbezoeken, excursies, MEGA lezingen, tot en met livestreams.

Toegang op de ATC website heb je wel, maar je hebt GEEN toegang op de verborgen inhoud van  AMT op de AMT website.

Wil  je weten wat het tarief is?   Ga dan direct naar: https://www.verenigingatc.com/tarieven/

Aanmelden als supporter doe je bij de ATC afdeling in  je regio.
Vind op de kaart je afdeling bij je in de buurt.

Op de afdelingspagina scroll je naar beneden tot het contactformulier van deze afdeling.

Vul dan je gegevens in en geef bij opmerkingen aan dat je supporter / ondersteuner wilt worden.

• Hidden