historie livestreams
NL Drenthe
22 november 2023

Autobedrijf Stolk Bovag autobedrijf 2023.

                                                        Afdeling Drenthe 

        AUTOBEDRIJF STOLK             

Woensdagavond 10 januari 2024  aanvang 19.30 uur

Ontvangst met koffie en koek

Autobedrijf Stolk De Wringen 9 7984 NL Dieverbrug

Na afloop genieten van een hapje en drankje

Kom deze avond naar Dieverbrug, , en luister naar Emiels verhaal. ATC is van harte welkom. Hoor hoe de uitverkiezing tot beste onafhankelijke BOVAG-autobedrijf van 2023 gegaan is. Het was al met al een heel lang traject

Opgave bij secretaris@atc-drenthe.nl vóór 15 december 2023, maximaal 30 personen                      

Jans de Haan (voorzitter)

Beste Bovagbedrijf 2023. onafhankelijk, ambitieus, toekomstgericht en actieve bijscholing

                          

 

Het autobedrijf van Emiel Stolk in Dieverbrug heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Niet lang geleden is Emiel begonnen onder een afdak bij zijn ouders in Dwingeloo. Nu staat er in Dieverbrug een hypermodern autobedrijf. De werkplaats is uitgerust met apparatuur die nauwkeurig en snel diagnose stellen mogelijk maakt. Bij binnenkomst zie je meteen een hypermodern uitlijnapparaat op een multifunctionele hefbrug, compleet met wielspoor en bandenprofielmeting. Gecombineerd met de uitlijnapparatuur kan een ADAS-controle worden uitgevoerd.

 

Naast universeel autobedrijf is Stolk gespecialiseerd in Volvo en Tesla. Stolk heeft een EDGE Mobility certificering voor diagnose en reparatie aan EV auto’s. De reparatie van Tesla gaat ver, batterijen haalt Stolk uit elkaar om b.v. een nieuw pakket te monteren. Naast deze activiteiten heeft Stolk het installeren van laadpalen opgepakt.

Campers kunnen bij Stolk terecht voor onderhoud en reparatie van de complete camper. Dus ook de camperopbouw kan onder handen worden genomen. Auto en opbouw in één hand.

 

 

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.