historie livestreams
24 november 2023

Kijk nu terug: ATC Livestream F1 met Ramon Drost

ATC Livestream met Ramon Drost

Ben je F1-fan en wil je meer te weten komen over de technologie achter de races? Dan heb je geluk, want op 27 november zonden we een livestream uit die je alles leerde over datastromen in de Formule 1. De uitzending is nu beschikbaar voor terugkijken.

Ramon Drost, een gerenommeerde naam in de Formule 1-wereld, brengt zijn schat aan ervaring als dataspecialist en -analist naar jouw woonkamer. Ramon heeft gewerkt voor topteams zoals Alpine en Audi en was verantwoordelijk voor de elektronica van de raceauto’s, zowel de hard- als de software. Bovendien is hij vaste gast bij het Formule 1 Race Café van Ziggo Sport, waar hij zijn kennis en inzichten deelt.

Hij was onderdeel van de Car Crew, de monteurs en engineers die het dichtst bij de coureur staan om samen een betrouwbare en snelle racewagen te bouwen. Na jarenlang in de hoogste regionen van de autosport te hebben gewerkt besloot Ramon terug te keren naar Nederland. Daar startte hij zijn eigen onderneming, Drost Autosport. Met zijn uitgebreide ervaring ondersteunt hij nu raceteams en particulieren bij het installeren, afstellen en ontwikkelen van elektronica op het allerhoogste niveau.

Dit is jouw kans om meer te weten te komen over de ongelooflijke hoeveelheid data die een Formule 1-auto genereert en hoe snel deze gegevens worden geanalyseerd om de coureur te voorzien van informatie die het verschil maakt tussen winst en verlies.

Wil je alles weten over datastromen in de F1? Via onderstaande link kijk je de uitzending meteen terug.

➡️ Kijk de uitzending terug

 

 

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.