historie livestreams

Onbeperkt onze artikelen lezen? Word nu nog lid!

Alleen voor leden

28 januari 2021

Column Berend Jan Grimmerink – Online beeld bijstellen

Lang geleden kwam ik van school met mijn monteursdiploma op zak. Ik had de kennis, was nu écht monteur en hoefde nooit meer te leren. Zo dacht ik. In de werkplaats kwam ik erachter dat ik mij verder moest ontwikkelen. Monteur ben je nog lang niet als je van school komt. En nooit meer leren? Ervaren mensen in de autobranche weten wel beter!

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.