historie livestreams

Onbeperkt onze artikelen lezen? Word nu nog lid!

Alleen voor leden

28 januari 2021

Column Mark van Abeelen: Kleine deeltjes, grote gevolgen

Deze keer begin ik met een rectificatie op mijn column van mei 2020. Ik schreef toen dat een voertuig met een defect roetfilter meer fijnstof uitstoot dan 25 tot 100 voertuigen met een goed werkend roetfilter. Nu we in ons bedrijf een aantal weken een pilot-test hebben gedaan met een deeltjesteller, weet ik beter. Ik heb de effectiviteit van het roetfilter zwaar onderschat.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.