NL Arnhem-Nijmegen
Lezing | 06 december 2023

ACTRONICS – Kom verder met revisie

Op 6 december gaat ACTRONICS ons vertellen  waarom repareren van elektronische componenten vaak een goede oplossing is.  Vanwege de toenemende electronificatie van de voertuigen treden er ook meer storingen op in componenten. Vervangen kan, maar repareren vaak ook. 

De heren Niek Bragt (Commercieel Directeur) en Sander Fieten (R&D Projectmanager) zullen voor ons deze lezing verzorgen.

Mocht je nog niet bekend zijn met ACTRONICS:  Het bedrijf is gespecialiseerd in de revisie van elektronische auto-onderdelen. Inmiddels wordt al ruim 15 jaar met succes aan de weg getimmerd, waardoor ze nu met trots kunnen zeggen Europees marktleider te zijn. Met meerdere vestigingen verspreid over Europa en een internationaal Customer Service team kan men de klanten snel een passende revisie-oplossing bieden.

Visie ACTronics: Waarom repareren als je ook kunt reviseren?
Begrijp ons niet verkeerd, we moedigen alles aan dat auto elektronica een tweede leven kan geven, maar waarom zou je je beperken tot reparatie als er ook zo’n uitstekend alternatief als revisie bestaat? Bij revisie worden werkelijk alle zwakke punten van een onderdeel aangepakt, dus niet alleen de componenten die defect zijn geraakt. We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen dat deze manier van werken een hogere kwaliteit en dus ook een langere levensduur garandeert.

We zijn zo overtuigd van onze werkwijze dat we op alle gereviseerde onderdelen 2 jaar garantie geven. Op deze manier wordt revisie ook een uitstekend alternatief voor een (veel duurder) nieuw onderdeel. Waarom veel geld uitgeven als er een andere voordelige optie bestaat?

Als garagebedrijf en als techneut, wil je de reparatie van het probleem zo gunstig mogelijk voor de klant uitvoeren. Dan wil je vast horen welke soorten onderdelen allemaal in aanmerking komen voor revisie .

Dan is de remedie gewoon komen op 6 december, luisteren, vragen stellen en er je voordeel mee doen!

Jullie zijn van harte welkom !

Met een drankje in de pauze en …. introducees hebben ook gratis toegang!

 

Het programma

Locatie Wapen van Elst

adres: Het wapen van Elst, Dorpsstraat 28, 6661 EL Elst

19:30

zaal open - koffie / thee

20:00

start lezing ACTRonics

22:15

einde lezing

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com