Bedrijfslidmaatschap
NL 's-Gravenhage
Lezing | 16 mei 2023

Dhr. Niek Bragt van ACTronics zal op 16 mei de Kastanjehof bezoeken.

De lezing in drie onderwerpen, gaat over het MK-C1 compacte ABS unit van Continental dat talloze mogelijkheden heeft m.b.t.  noodremsystemen, regeneratief remmen etc.

Eerste onderwerp: korte introductie van het nieuwe MK-C1 systeem en zijn  werking.  Daarnaast worden een tweetal aanvullende onderwerpen behandeld.

Tweede onderwerp: Druksensor.Diagnose stellen aan een druksensor. Wat wordt er gemeten, Is de sensor defect, geeft deze  het correcte signaal af en is het mogelijk een eventueel defect onder de microscope zichtbaar te maken.

Derde onderwerp: HCU van een ABS. Daarbij zal worden geprobeerd om meer  bewustwording van dit systeem te creëren waarbij we letterlijk in het hydrauliek-blok gaan kijken. Denk daarbij aan een 3D puzzel van het hydrauliek-blok, met elektrisch schema en bijbehorende vragen en antwoorden.

 

Het bestuur ontvangt u graag op dinsdag 16 mei  vanaf 19.30 uur.

Ook introducees van harte welkom. De lezing begint om 20:00 uur.

Dorpshuis Kastanjehof
Kerkstraat 43 a
2295 LB Kwintsheul

Uitnodiging ATC lezing – ACTronics – 16 mei 2023

Arjan heeft er weer een mooi verslag van gemaakt.

De heren Niek Bragt en Eelko Boer van ACTronics uit Almelo hebben op een voortreffelijke wijze uitleg gegeven over het reviseren van ABS / ESP systemen en de vele aandachtspunten die hierbij komen kijken.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com