historie livestreams
NL Utrecht
Lezing | 01 januari 2021

Excursie naar Bavaria en VDL op vrijdag 11 november 2016

Op vrijdag 11 november 2016 had onze afdeling een excursie georganiseerd naar de Bavaria Bierbrouwerij te Lieshout in de ochtend en ‘s middags naar VDL Bus en Coach. Dus ‘s morgens een excursie buiten het automotive gebeuren en ‘s middags wel een automotive onderwerp.
Om 9.15 werden we in het Bavaria Brouwerscafé, Heuvel 5, 5373BX Lieshout verwacht. Hier werden we ontvangen met een kop koffie met gebak in het gezellige bierbrouwers café.
Daarna werden we met een treintje naar de bierbrouwerij gebracht, waar een uitgebreide rondleiding werd gegeven. We werden door een enthuosiaste gids rondgeleid die ons alles kon vertellen over het brouwen van bier en ook uitvoerig vertelde over het onstaan van Bavaria en dat deze fabriek no steeds een familiebedrijf is.
De familie Swinkels is nog steeds eigenaar van Bavaria al 7 generaties lang. Bavaria maaky 26 soorten/merken bier, heeft 1000 medewerkers en is de eerste brouwerij die 0% bier maakt. In eerste instantie voor het midden-oosten, omdat daar alcohol gebruik verboden is.
De toer kunt u nog eens nazien op www.bavariabiertour.nl
Na afloop kregen we een goede lunch geserveerd in het café.
‘s middags gingen we naar VDL Bus en Coach, waar we door het productie proces van bussen werden geleid.
VDL legt zich toe op het ontwikkelen, maken en verkopen van bussen, touringcars en buschassis. Ook het ombouwen mini en midi bussen en de verkkop van tweede hands bussen wordt gedaan.
We kregen en duidelijke uitleg over het productieproces, de kwaliteitseisen en de omgang met personeel. Men liet ons ook zien hoe er op een zo efficient mogelijke wijze gebouwd kon worden en toonden ons daar vele voorbeelden van.
Helaas mochten we hier geen foto’s maken, maar wilt u het een en ander bekijken ga dan naar www.vdlbuscoach.com .
Het was een zeer geslaagde dag en voor een kleine fotoimpressie klik op onderstaande link.
https://goo.gl/photos/ZNhvtpDwYsfwjKWy5

Excursie naar Bavaria en VDL op vrijdag 11 november 2016

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com