NL Twente
Lezing | 11 oktober 2022

Oktober: Lezing Focus op Mobiliteit, Leander Engelbertink, interessant!

Een Lezing van Leander Engelbertink over van alles en nog wat, wat u zou kunnen interesseren.

Focus op mobiliteit (FOM) richt zich op de persoonlijke en technische ontwikkeling in de mobiliteitsbranche. De mobiliteitsbranche bestaat uit auto-, truck- en agri techniek. Technische en maatschappelijke trends en ontwikkelingen worden vertaald naar trainingen op maat met het accent op de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer.

Leanders eigen website vermeldt hierover: Als jonge jongen was ik vaak te vinden op het loonbedrijf in de buurt. Hier ontwikkelde ik mijn grote interesse voor de techniek. Rijden met én sleutelen aan landbouwvoertuigen was voor mij een trigger om een toekomst op te bouwen in de mobiliteitsbranche.

Na meerdere vaktechnische opleidingen en 10 jaar voltijd in een autobedrijf werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2004 de overstap naar het onderwijs gemaakt als vakdocent MBO (bedrijfs) autotechniek. Daarnaast ben ik in 2013 het bedrijf Engelbertink Expertise gestart. Ik verzorgde technische trainingen en heb me bezig gehouden met het ontwikkelen van nieuwe lesstof. Onderwerpen als e-mobiliteit, autonoom rijden, duurzaamheid en connectiviteit, voor zowel bedrijfsauto- als autotechniek, hebben mijn speciale interesse.

Het aantal bedrijfsactiviteiten nam toe en het aanbod werd breder. De branche is volop in beweging door nieuwe trends en ontwikkelingen. Deze doorontwikkeling heeft gemaakt dat Engelbertink Expertise in 2020 de transitie heeft gemaakt naar een nieuw concept met de naam: Focus op Mobiliteit, ofwel FOM. Samen met een team van professionals verzorgen we trainingen, ontwikkelen we content en ondersteunen we bedrijven en scholen. Telkens onderzoeken we de specifieke behoefte en ondersteunen we op maat. Dit maakt FOM uniek.

Het is fantastisch om dagelijks met techniek bezig te zijn én deze kennis en ervaring vol enthousiasme te mogen delen met deelnemers en docenten.

De missie van FOM is: Vakmensen in de mobiliteitsbranche opleiden én inspireren met het oog op de toekomst.

We zijn benieuwd!

Het programma

Locatie Het Anker, Wierden

19:30

Inloop, koffie

20:00

Start Lezing

22:00

Einde Lezing

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com