historie livestreams
NL Utrecht
Lezing | 17 september 2024

Zelf gebouwde Dragracer

Beste ATC leden,

Na de presentatie van afgelopen april over de eigenbouw Nash Dutchie hebben wij nu een soortgelijke presentatie georganiseerd, maar dan voor een tweewieler.

Het onderwerp is de zelfgebouwde dragracer door Joop Portegies, genaamd “Rainbow Chaser”. Lang geleden deed Joop aan een vrij onbekende tak van de motorsport, namelijk motorsprint en dragrace. Dat laatste kon alleen waar de baan dat mogelijk maakte, zoals op vliegveld Drachten met een baan van 400 meter. Daarover gaat Joop zijn verhaal. Het was de tijd van gillende 2-takten, methanol en nitro-methaan van een sport die toen nog in de kinderschoenen stond. Natuurlijk is het belangrijkste onderwerp: De bouw van de “Rainbow Chaser”, een 9 cilinder dragbike met 3 Kawasaki H2 motorblokken. Mis het niet en neem je oordoppen mee!

Onderwerp: Zelfgebouwde Dragracer

Voor deze presentatie ontvangen de leden van de ATC-afdeling Utrecht een uitnodiging, maar ook introducé(e)s zijn vanzelfsprekend weer van harte welkom. De introducés betalen € 10.00 per persoon.

Wij zien u graag op 17 September in Soest

Graag aanmelden i.v.m. de gevulde koeken !

Het programma

Locatie MBS Beton (1e Etage), Energieweg 2, 3762 ET Soest

Dragracer "Rainbow Chaser" Kom dit bekijken en neem oordoppen mee !!

19:30

Inloop en ontvangst met koffie

20:00

Aanvang presentatie Joop Portegies

22:30

Einde presentatie

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding. Een bevestiging is verstuurd naar uw e-mailadres.

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com