historie livestreams
05 januari 2022

Livestream Ten Kate geannuleerd

Wegens verschuiving van het raceseizoen moet teammanager Kervin Bos, die de presentatie zou verzorgen, zich volledig focussen op het team.

Hij heeft, tot zijn spijt, de livestream moeten afgelasten. In een later moment dit jaar is er wellicht weer ruimte om deze geplande livestream “in te halen”

Toch gaat de 18e wel door , maar anders….

De 18e kunnen jullie wel inplannen, want Michiel van Koeverden ( (Areamanager / Tyre information Centre Vredestein / Apollo) gaat een uitleg geven – en vragen beantwoorden – over de zin en onzin van het nieuwe bandenlabel , de verplichtingen  voor de monterende partij, etc…

>> zie hierover meer in de livestream aankondiging welke op deze ATC website staat. Daar is ook een link naar de aanmelding aanwezig.

 

Waterstof
Daarnaast is er een livestream gepland op 15 februari om 19.30 uur. Deze wordt verzorgd door Steffen Elgersma van STEFtec Education.

Als technisch trainer, auteur en docent motorvoertuigtechniek is hij volledig op de hoogte over elektrische en hybride voertuigen, zijn verhaal gaat over de ontwikkelingen op het gebied van waterstof.

Aanmelden voor deze livestream kan vanaf de eerste week van februari, ook daar komt de aanmeld link in de livestream aankondiging op de de ATC website.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.