historie livestreams
NL Twente
09 juli 2023

Nieuwe lezing lokatie ATC Twente!

Op 14 Juni 2023 lazen we in de krant (Tubantia) het bericht dat Anno 1987 per 1 Augustus 2023 de deuren sluit, heel vervelend om op zo’n korte termijn iets anders te moeten zoeken, maar het is gelukt!

Vanaf september 2023 zijn we blij, dat we in Ontmoetingscentrum Wierden onze lezingen mogen houden, een heel mooie zaal met heel prettige mensen, een plek waar je je welkom voelt, en dat past helemaal bij onze filosofie, toch?

Uiteraard hebben zij ook hun vaste planning, zodat we de resterende lezingen in 2023 op wat aangepaste data zullen houden, vanaf januari 2024 wordt het weer vast op de tweede dinsdag van de maand, houdt de site dus in de gaten voor de actuele lezingen!!!

Voorlopig wensen we iedereen een heel fijne zomer toe, we gaan er van uit, dat jullie allemaal op 19 september naar de eerste lezing op de nieuwe lokatie komen!

Bestuur ATC Twente

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.