historie livestreams

Onbeperkt onze artikelen lezen? Word nu nog lid!

Alleen voor leden

07 februari 2022

Reportage: SpykerEnthusiast geeft Spykers een tweede leven

Jasper maakt graag mensen enthousiast voor zijn hobby. Hij heeft al meer dan veertig Spykers in zijn werkplaats gehad en toch... “Als ik voltijds met Spyker bezig ga, zal ik er nooit een euro aan verdienen.” Daar waar het uit de hand liep, begint dit verhaal.

“Ik zei tegen Desiree: ik kom in AMT! ‘Wat is dat?’ vroeg ze. Ik zei: dat is het blad dat elke monteur, elke technicus in elk garagebedrijf leest. Ik las het al vanaf mijn jeugd toen ik nog zó klein was, want ik stond van kinds af aan al in garagebedrijven te sleutelen. Dat

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.