De nieuwe statuten voor de ATC

Vorig jaar zijn voor de hoofdvereniging : “vereniging ATC”  de nieuwe statuten aangenomen door de verschillende  (19) afdelingsbesturen.

Reden voor de noodzaak van nieuwe statuten zijn  het “bij de tijd maken” van de statuten en het aansluiten aan de nu geldende regelgeving voor verenigingen.

De volgende stap is dat ook alle ATC afdelingen de nieuwe afdeling statuten dienen goed te keuren en aan te nemen.  Dan is het geheel weer kloppend en kunnen we weer jaren verder!

Dit goedkeuren houdt in dat de afdelingsleden de gelegenheid moeten hebben om hun mening te geven over de statuten en zullen deze daarna moeten worden aangenomen met 2/3 meerderheid om geldig te kunnen worden verklaard.

In onderstaande link “afdeling statuten” kun je de nieuwe statuten openen en doornemen.  Het is een aanpassing van de overkoepelende statuten, dus verrassingen zitten er niet meer in voor je eigen afdelingsbestuur. Maar wellicht ontdek jij een artikel dat onjuist is of vragen oproept.

In dat geval klik je op de link commentaar en geef je aan bij welk artikel je een opmerking hebt.   Je opmerking wordt doorgestuurd naar je bestuur en naar de algemeen coördinator en via je bestuur krijg je commentaar weer terug.

< klik hier voor het ontwerp van de afdeling statuten >

Vragen of opmerkingen over de statuten?
< klik hier om je opmerking aan ons door  te sturen >

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.