historie livestreams
29 augustus 2023

Werkplaatsformule AutoFirst groeit met 9 deelnemers

Garageformule AutoFirst verwelkomt negen nieuwe deelnemers. Daarmee komt het totaal aantal aangesloten garages, in het jaar dat AutoFirst twintig jaar bestaat, op 170.

AutoFirst maakt in het twintigste jaar een flinke groeispurt mee. Aan het begin van het jaar stond de teller op 158 garages, inmiddels zijn het er 170. “Ondanks – of misschien wel dankzij – onze focus op kwalitatieve netwerkpartners groeien we snel en hebben het vertrouwen om voor het einde van het jaar nog een aantal mooie garages aan te sluiten. Wij zijn zeer verheugd met de aanwas van deze mooie bedrijven”, aldus Rogier Roet, landelijk formulemanager van AutoFirst.

De formule is een marketinggericht full service werkplaatsconcept en hanteert het motto ‘Geen gedoe, goed geregeld’. Deelnemers zijn aangesloten bij BOVAG en worden gekenmerkt als proactieve, klantgerichte ondernemers. Volgens het BOVAG ROSA-onderzoek in 2022 (cijfer: 8,7) versterkt de AutoFirst-formule het ondernemerschap van de aangesloten garagebedrijven terwijl ze hun identiteit behouden. De formule blinkt bovendien uit in het daadwerkelijk uitvoeren van lokale marketing.

De technici van AutoFirst-garages zijn opgeleid om aan elke auto te kunnen werken, ook aan elektrische auto’s en plug-in hybriden. AutoFirst wordt in Nederland ondersteund door grossiers van LKQ Fource en Vrooam, waaronder Koskamp.

Nieuwe namen

De nieuwe deelnemende bedrijven zitten verspreid door heel Nederland. De namen: Autobedrijf Robert Gortzak in Haarlem, Autobedrijf Michiel Bosma in Workum, Autobedrijf Mark Pool in Den Burg, Autobedrijf Van Hoef in Ederveen, Garage de Aanleg in Winsum, Carshop Service Center in Rotterdam, Garage Halfweg in Spijkenisse, Garage de Witte in Venlo en Autoservice Ekkersrijt in Eindhoven.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.