historie livestreams
04 oktober 2023

Accurevisie, transparantie en heractivatie: zo werd Stolk Autoservice BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023

Stolk Autoservice uit het Drentse Dieverbrug is tijdens het BOVAG-congres in Utrecht uitgeroepen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023. Eigenaar Emiel Stolk nam, omringd door zijn medewerkers, de trofee in ontvangst.

Stolk Autoservice, aangesloten bij de AutoCrew-formule, is de vijftiende winnaar van de prestigieuze titel. Het bedrijf volgt Dorpsgarage Elshof op, de winnaar van 2022. De jury roemt Stolk om zijn oog voor kansen en groei.

Accupakketten reviseren

Juryvoorzitter Remco de Vette: “Emiel Stolk bewijst dat je met niets kunt beginnen en een prachtige onderneming kan opbouwen. Onderscheidend voor Stolk Autoservice is dat ze kansen zien waar veel anderen bedreigingen zien. Onder het motto ‘waar zit nog wél het werk?’ omarmt Stolk Autoservice bijvoorbeeld de opkomst van de EV. Zo wordt er veel gesleuteld én geld verdiend aan Tesla’s. Waar Tesla zelf slechts beperkt onderhoud uitvoert, kiest Stolk ervoor om auto’s grondig te inspecteren en uitgebreid onderhoud te doen aan bijvoorbeeld de remmen en het onderstel. Ook reviseert Stolk Tesla-accupakketten.”

Transparantie en heractivatie

Ook het grote belang dat Stolk hecht aan transparantie naar klanten wordt door de jury geroemd. Evenals de commerciële slagkracht. Die gaan bij Stolk hand in hand, aldus de jury. Speciale vermelding verdient verder de moeite die het bedrijf steekt in het heractiveren van klanten die al enige tijd niet meer geweest zij. Daardoor groeit het klantenbestand met 6 procent per jaar.

Stolk Autoservice versloeg in de eindstrijd twee andere finalisten: Autobedrijf Bouman uit Meeuwen (Vetos) Noord-Brabant, en Auto Kuipers uit Zoetermeer Zuid-Holland. Beide ook bedrijven waar de jury van onder de indruk was.

Video: maak kennis met Stolk Autoservice

 

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.