16 mei-livestream
NL Friesland
23 december 2021

ATC Friesland Nieuwsbrief december 2021

Beste Friese ATC leden en belangstellenden,

Het verenigingsjaar 2021 is bijna voorbij, tijd om de balans op te maken.

Het afgelopen jaar was voor onze vereniging moeilijk.

Vanwege het coronavirus konden we tot september van dit jaar geen fysieke bijeenkomsten organiseren en moesten we het doen met online presentaties vanuit de AMT studio in Doetinchem.

Gelukkig was het in september mogelijk om onze uitgestelde Algemene ledenvergadering te organiseren, een geslaagde bijeenkomt met gelukkig een flink aantal leden die van de uitnodiging gebruik hebben gemaakt. Ook het bezoek aan NSU Legend in Haskerdijken kon gelukkig doorgaan waarbij we ook weer niet te klagen hadden over de belangstelling.

Helaas, afgelopen november werden we opnieuw beperkt in de mogelijkheden om fysiek bij elkaar te komen. Op het moment van schrijven van deze nieuwbrief is niet duidelijk hoe de situatie na half januari 2022 zal zijn.

Onze leden mogen er op vertrouwen dat we zo snel als mogelijk is, weer bijeenkomsten gaan organiseren waarbij onze leden elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen nemen van de zaken die met mobiliteit en techniek te maken hebben.

Wel bieden we in januari en februari a.s. alvast een tweetal online lezingen aan.

Op 18 januari a.s. vertelt Kevin Bos van Ten Kate Racing over de successen die men heeft behaald bij de races met Yamaha en op 15 februari is het de beurt aan Steffen Elgersma  die het onderwerp ‘Waterstof als nieuwe brandstof’gaat behandelen. Tijdig krijgen onze leden hierover de benodigde informatie.

Voor het bestuur valt het niet mee om in deze coronatijd, die nu al zo lang duurt, onze Friese ATC afdeling draaiende te houden. Plannen genoeg maar steeds weer moeten we afspraken annuleren of verplaatsen.

Ook twee van onze bestuursleden ( Siemen Hofman en Arnold Lok) kregen te maken met een coronabesmetting. Voor Arnold betekende dit een ziekenhuisopname, de laatste berichten geven aan dat hij inmiddels van de zuurstof af is en misschien op korte termijn weer naar huis mag.

Tot Slot:

Het bestuur van ATC Friesland wenst onze leden fijne kerstdagen en een gelukkig en gezegend 2022.

Arnold Lok, Siemen Hofman, Murk de Jong, Berend de Jong, Kobus van Leer en Sjoerd Pranger.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.