historie livestreams
11 december 2023

LKQ FOURCE SERVICEPARTNER ZEEKR

Het Chinese EV-merk Zeekr, onderdeel van de Geely-holding, heeft met LKQ Fource een intentieverklaring getekend voor de oprichting van een partnerschap voor het onderhoud van de Zeekrs in Nederland.

Deze samenwerking houdt in dat uit het Lease Service Partner-netwerk van LKQ Fource EV-specialisten worden geselecteerd voor alle voertuigservicediensten van Zeekrs particuliere en wagenparkklanten.

Vertrouwen in LKQ

Alex Gelbcke, ceo LKQ Benelux-Frankrijk, zegt: “We zijn erg trots dat Zeekr LKQ Fource heeft gekozen als servicepartner in Nederland. De gemeenschappelijke intentieverklaring geeft blijk van vertrouwen dat wij een efficiënte en klantvriendelijke partner zullen zijn binnen het Zeekr Care-serviceprogramma. Via ons netwerk van hoogwaardige werkplaatsen beschikken we over de nodige infrastructuur en expertise om eersteklas service te bieden op deze luxe elektrische voertuigen. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met ZEEKR te verdiepen.”

Langdurige samenwerking Zeekr

“Zeekr staat voor de hoogste kwaliteit en klantvriendelijkheid, wat natuurlijk ook geldt voor service, onderhoud en reparatie. Daarom willen we samenwerken met LKQ Fource in Nederland nu we onze aanwezigheid in Europa verder uitbreiden. De ondertekening van de gemeenschappelijke intentieverklaring met LKQ Fource is een belangrijke stap in wat we hopen dat een sterke, langdurige samenwerking zal worden”, aldus Stephen Dorman, hoofd klantenservice bij Zeekr Europe.

Binnenkort in Europa

De Zeekr zal binnenkort op de Europese wegen rijden. De ZEEKR X, een ruime SUV, is ontworpen voor avonturen in de stad en erbuiten: compact van buiten, ruim en luxueus van binnen. Hij biedt een combinatie van luxe, comfort, een grote actieradius en hoge prestaties met hypermoderne technologie en duurzame materialen. Het nieuwe instapmodel van de Chinese autofabrikant, de premium C-segmenter komt eind dit jaar als eerste naar Nederland en Zweden.

Prijs Zeekr

De Zeekr zal voor de consument ongeveer vanaf € 45.990 te koop zijn. Hij rijdt in 5,6 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h. En de topsnelheid ligt op 180 km/h. De Zeekr is in Nederland al te bestellen.

Bron: Aftersales Magazine

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.