historie livestreams
14 september 2023

Munsterhuis nu één van de dertig ‘Ferrari Authorised Bodyshops’ wereldwijd

Eén van de twee officiële Nederlandse Ferrari-dealers, Munsterhuis, is per 1 augustus 2023 door het merk benoemd tot ‘Authorised Bodyshop’. Daarmee is Munsterhuis Sportscars wereldwijd één van de dertig bedrijven die officieel herstelwerkzaamheden aan nieuwe en klassieke Ferrari’s mogen uitvoeren.

Het Hengelose bedrijf was al aangewezen voor de verkoop en aftersales van nieuwe en gebruikte Ferrari’s én officieel Classiche Workshop, voor de volledige restauratie van klassiekers. Daarnaast is Munsterhuis Sportscars nu formeel ook een Ferrari Authorised Bodyshop. Deze gecertificeerde herstelbedrijven mogen (complexe) herstelwerkzaamheden aan nieuwe en klassieke Ferrari’s uitvoeren. Daaronder vallen zowel het herstel van kleine (parkeer)schades als volledig carrosserieherstel na een aanrijding.

Om in aanmerking te komen voor de Ferrari Authorised Bodyshop-certificering heeft Munsterhuis de bestaande schadeherstelafdeling volledig gerenoveerd en geüpgraded. Naast de aanschaf van de meest recente en geavanceerde apparatuur is bovendien een aantal technici van Munsterhuis in Italië opgeleid om Authorised Bodyshop-werkzaamheden te kunnen en mogen uitvoeren.

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.