historie livestreams

Agenda van ATC Amsterdam Kennemerland

Onze agenda staat boordevol activiteiten voor iedereen met passie voor voertuigtechniek. Nieuwsgierig? Bekijk ze allemaal!

Het laatste
nieuws van ATC Amsterdam Kennemerland

Nog geen nieuws van deze afdeling...

Kennismaken met regionale collega’s uit de branche?

Informatie afdeling Amsterdam Kennemerland

Onze afdeling Amsterdam Kennemerland bestaat al sinds 1947. We hebben op dit moment ongeveer 125 enthousiaste leden.

Diverse interesses

Onze leden zijn breed georiënteerd en hebben allemaal passie voor de mobiele industrie. We vinden het belangrijk voor onze actieve leden, steeds weer te vernieuwen.

Andere aanpak

Vooral voor nieuwe jongere leden vraagt dit een andere mentaliteit en aanpak. Daarom zijn we afgestapt van een hotel-locatie en werken we samen met twee ROC scholen. Daar zijn we erg blij mee. We mogen de accommodatie van deze scholen gebruiken en kunnen zo meer interessante onderwerpen in de praktijk laten zien. Zoals bijvoorbeeld een waterstofauto demonstratie. We merken dat deze excursies en ‘live’ demonstraties goed in de smaak vallen bij de leden. Bij onze afdeling ligt de focus met name op het samenwerken met specialisten. Door goede presentaties en demonstraties in het veld.

We doen er alles aan om het onderwijs voor de jonge technici te stimuleren. Kijken en zelf ervaren wat er allemaal gebeurt in een werkplaatsomgeving, dat is essentieel. Ook organiseren we grote evenementen samen met andere afdelingen. Het betrekken van jonge technici en het netwerken met specialisten uit de branche tijdens deze excursies leiden vaak tot interessante gesprekken en soms ook opdrachten.

Excursies oudere leden

Speciaal voor onze oudere leden organiseren we regelmatig dagexcursies. We brengen met name de techniek van toen en nu onder de aandacht. Natuurlijk ook altijd interessant voor onze jongere leden.

Spreekt onze manier van aanpak je aan? Dan is een lidmaatschap zeker iets voor jou!  Je bent van harte welkom!

Bekijk het bestuur van Amsterdam Kennemerland

Het bestuur afdeling Amsterdam Kennemerland is actief en betrokken.

Het bestuur

Nog vragen?

Stel je vraag via het mailadres van jouw afdeling of laat je gegevens achter. Zij helpen je graag! Voor overige vragen kun je mailen naar info@verenigingatc.com